Läckta bilder

LG V20 behåller ”extra”-skärmen

Nya bilder som har läckt ut på nätet visar fler detaljer av LG:s kommande flaggskepp V20.

Publicerad Uppdaterad

Som vi sedan tidigare har skrivit så kommer V20 att bli den första mobilen som har Android 7.0 direkt ur lådan. Men tack vare läckta bilder, som publicerats av Evan Blass, så vet vi nu att V20 också kommer att ha det så kallade andra skärm-konceptet. Funktionen debuterade på LG V10. 

”Förutom att vara en telefon där LG fokuserar mycket på video och lyckas bra med det så introduceras konceptet med en liten extraskärm. Den sekundära skärmen är inklämd till höger om de två kamerorna på telefonens framsida och kan både komplettera det de ser på den stora skärmen och agera på egen hand. Du kan själv välja vad den extra lilla skärmen ska användas till och du har ett par olika användningsområden att välja mellan.”, skrev Mobils Erik Mörner i sin recension av V10. Sannolikheten är ganska stor att den lilla skärmen kommer att ha samma roll, även om den borde få några nya funktioner eftersom det handlar om en ny telefon och en ny version av Googles Android. Om extra skärmen kommer att gå att stänga av som på föregångaren framgår dock inte i dagsläget. 

En separat, till synes ofrivillig läcka, ger även en klar bild av V20:s baksida. Skaltillverkaren Ballistic verkar ha råkat lägga ut klara renderade bilder som visar hur mobilens dubbla kameror ser ut och att fingeravtrycksläsaren sitter strax under dem. De bilderna uppmärksammades av Droid Life. 

LG V20 kommer att lanseras den 6:e augusti på ett event i San Francisco.

Källa