Läcka eller skrivfel?

Microsoft kan lansera Surface Pro 3 nästa vecka

En Windows-uppdatering som lade till stöd för Surface Pro 3 väcker frågor om vad Microsoft tänkt visa upp på sin lansering på tisdag.

Publicerad Uppdaterad

På tisdag har Microsoft bjudit in till "Ett litet surface-event" i New York. Formuleringen i kombination med rykten och läckor gör det mycket troligt att det är en ny Surface Mini med 8-tumsskärm som man planerar att visa upp.

Samtidigt samlas det tecken på att Microsoft även har en ny version av Surface Pro på gång. Det senaste i raden är ett supportmeddelande från Microsoft, där man anger att en uppdatering till Windows 8.1 "lägger till stöd för kameran i Surface Pro 3". denna formulering är nu borttagen, och kan naturligtvis ha varit ett skrivfel från första början, men i så fall ett långsökt sådant. Eventuellt stöd för kameran i Surface Pro 2 finns ju sedan länge.

Därför är det inte omöjligt att vi på tisdag även får se en Surface Pro 3 utöver Surface Mini. Cnet rapporterade förra veckan att Microsoft på eventet kommer att visa upp en ny Surface-enhet med en ny Intel-processor baserad på Haswell-arkitekturen. Det är samma typ av processor som finns i Surface Pro 2.

Källa