Dokument avslöjar

Moto E4 kan få batteri på 5 000 mAh

Moto E4 kommer sannolikt med ett batteri på hela 5 000 mAh.

Dokument som lämnats in till den amerikanska telekommyndigheten FCC skvallrar om en Motorola-enhet med ett batteri som ger telefonen potential att klara flera dagar utan laddning.

Publicerad Uppdaterad

All elektronik som ska säljas i USA måste godkännas av den amerikanska motsvarigheten till Post- & Telestyrelsen, FCC. Och nu har dokument rörande en ny Motorola-enhet kallad Moto E4 lämnats in till FCC, som enligt uppgifterna har ett batteri på hela 5 000 mAh. Det kan till exempel jämföras med batteriet i Apples Iphone 7 Plus, som med sina 2 900 mAh räknas som förhållandevis stort, eller batteriet i Samsungs Galaxy S7 Edge som bjuder på en imponerande batteriprestanda tack vare ett batteri på hela 3 600 mAh. 

Enkla prestanda i övrigt
Så mycket mer än batteristorleken avslöjas inte om Moto E4 i FCC-dokumenten. Men om föregångaren Moto E3 är något att gå på, så handlar det sannolikt om en smartphone med mycket blygsamma specifikationer i övrigt. Det i kombination med det gigantiska batteriet lär ge en batterikapacitet som gör att telefonen knappast lär behöva laddas upp oftare än med flera dagars mellanrum. När och var Moto E4 är tänkt att släppas är oklart. 

Källa