https://www.mobil.se/nyheter/motorola-moto-g8-power-lite-rejalt-batteri-och-lagt-pris
568489
Nyheter
falskt
Ny Motorola

Motorola Moto G8 Power Lite - rejält batteri och lågt pris

Motorolas nya Moto G8 power lite skryter med ett stort batteri, vattenavvisande design och ett förhållandevis lågt pris.

Efter en del läckor och rykten har nu Motorola lanserat den nya Moto G8 Power Lite. Det Motorola själva trycker extra mycket på är storleken på batteriet på 5000mAh. Det ska ge en batteritid på upp till tre dagar, eller om man hellre vill streama musik i ungefär 100 timmar innan batteriet är tomt.

Det är den femte mobilen Motorola lanserat hittills i år, och som namnet antyder är den lite billigare än den Moto G8 Power man lanserade för två månader sedan.

Kamerans baksida är bestyckad med tre kameror. En huvudkamera med en 16megapixels-sensor, en sensor med makroobjektiv som har en upplösning på två megapixel samt en djupsensor med två megapixlar. Den frontmonterade kameran har en sensor med åtta megapixels upplösning.

Moto G8 Power Lite har en 6,5-tumsskärm (720x1600) och en Mediatek P35-processor med 4GB RAM. Den har 64 GB inbyggt minne och ger möjlighet att stoppa in micro-sd-kort upp till 256GB. Den har en vattenavvisande design och kommer i två olika blåa färger. Priset ligger på 1790 kronor och säljstarten är den 15 april.