1
1
https://www.mobil.se/nyheter/motorola-presenterar-delar-av-nya-razr
572513
Nyheter
falskt
Tjuvstartar på egen hand

Motorola presenterar delar av nya Razr

Motorola väljer att presentera information före sin egen försenade lansering.

Överraskningarna kring Motorolas kommande mobiler fortsätter dyka upp. Först ställdes presentationen 2 augusti in utan förklaring och utan nytt datum. Sedan kom det nya datumet som blev den 11 augusti, men man väljer ändå att släppa en del information om den kommande Motorola Razr två dagar i förväg.

Enligt informationen som Motorola har presenterat kommer den nya Razr, ibland kallad Razr 2022, att få en vikbar skärm på 6,7 tum med stöd för HDR+ samt en uppdateringsfrekvens på 144Hz. Den yttre skärmen är 2,7 tum. Den vikbara skärmen kommer dessutom att kunna fungera med en form av delad skärm om den inte viks upp hela vägen.

Under huven sitter det en Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 och det kommer att erbjudas konfigurationer från 8 gigabyte arbetsminne och 128 gigabyte lagring upp till 12 gigabyte arbetsminne och 512 gigabyte lagring.

På baksidan finns en primär kamera på 50MP med optisk bildstabilisering tillsammans med en 13MP supervidvinkelkamera som även ska kunna användas för makrofotografering. Frontkameran är på 32MP.

Komplett information ska komma den 11 augusti.

Källa