https://www.mobil.se/nyheter/netflix-fungerar-nu-i-huawei
568618
Nyheter
falskt
En viktig funktion saknas

Netflix fungerar nu i Huaweis senaste

Det går numera att titta på Netflix även i Huaweis mobiler utan Google.

När vi tidigare i år testade Huawei P40 Pro var det inte möjligt att titta på Netflix i telefonen. Det har nu ändrats. Netflix finns ännu inte i Huaweis egen appbutik, men genom att använda verktyget Huawei Phone Clone så kan man föra över appen från en annan Android till sin nya Huawei-mobil och sedan logga in och börja titta.

h

Funktionen i appen inkluderar möjligheten att ladda ner avsnitt och filmer så att du kan titta även när du inte har uppkoppling tillgänglig, men det går tyvärr inte att strömma innehållet till en större skärm via Googles Chromecast. För att göra det krävs tillgång till det ramverk från Google som Huawei är utestängda ifrån.

Huawei Phone Clone som vi använder för att få Netflix till telefonen är Huaweis eget verktyg för att föra över innehåll mellan två telefoner. Det gör det möjligt att föra över innehåll från en annan Huawei-mobil eller en Android från en annan tillverkare till en ny Huawei-telefon. Då kan du få över appar som inte finns i Huaweis egen appbutik. Phone Clone finns i Googles appbutik Play Store.