Ger inte upp

Note 7 kan göra comeback

Bild från CNN

Galaxy Note 7 verkar inte vara helt död än.

Publicerad Uppdaterad

Lanserad, släppt, brandrisk, återkallad, nysläppt, en till brandrisk, totalstoppad. Det är en ungefärlig sammanfattning av den härdsmälta som lanseringen av Galaxy Note 7 innebar för Samsung, vilket bland annat fått dem att gå ut med rejäla ursäkter i några av de största tidningarna i USA. Men de verkar inte vara helt klara med modellen än.

Enligt BGR har Samsung några lösa planer på att sälja begagnade enheter av telefonen någon gång under nästa år. Rimligen rör det sig om de redan tillverkade enheterna som förses med nytt batteri (som förhoppningsvis inte extraknäcker som lägereld), därav begagnatstämpeln. Detta antagligen i sin tur för att försöka minska förlusterna från lanseringen en smula.

Beslutet ska däremot inte vara helt skrivet i sten ännu och det återstår att se hur stort intresset är efter höstens blunder. Samtidigt kan vi kanske inte räkna med att vi får se begagnade Note 7-enheter i Sverige bara för det, men den ökända luren verkar inte ha utstött sitt sista skrik riktigt ännu.