Annons

Ny smart klocka

Nu officiell: Här är nyheterna i smarta klockan Huawei Watch GT 2e

En ny smart klocka har sett dagens ljus på marknaden. Huawei Watch GT 2e får många möjligheter att mäta både träning och vila för att ge dig mer information om din fysiska hälsa.

Publicerad Uppdaterad

Den nya smarta träningsklockan från Huawei Watch GT 2e har fått nya och mer avancerade funktioner för att kunna ge användaren ännu mer data om sin träning, men också om sin vila. Utseendemässigt har den ett flertal olika urtavlor att välja mellan, men du kan också göra egna urtavlor med hjälp av bilder. 

Watch GT 2e har 15 olika träningslägen, åtta av dem är för utomhusträning (löpning, gång, klättring, vandring, terränglöpning, cykling, simning och triathlon) och övriga sju är för inomhusträning (gång löpning, cykling, simning, friträning, crosstrainer och rodd). Använder man det så kallade proffesionella sportfunktionsläget ska klockan kunna analysera upp till 190 olika typer av data, klockan kan också känna igen sex olika sportlägen på egen hand. 

Klockan stödjer 85 olika sportanalyslägen som omfattar sex olika sportkategorier, extrem, avslappnad, fitness, vattensport, bollsporter och vintersporter. 

För att ge så mycket information som möjligt kan den analysera data som längd, kaloriförbränning, puls och träningsutveckling, den kan också ge förslag på lämplig tid för återhämtning efter din träning. Du kan så klart också dela med dig av dina resultat på sociala medier. 

Liksom den kommande smarta klockan från Apple kan Watch GT 2e mäta blodets syresättning. Den kan också analysera och mäta pulsvariationer för att ge stressrelaterad feedback till användaren. 

Enligt Huawei ska klockans Kirin A1-chip ge extremt låg strömförbrukning vilket ska göra att man kan använda den i upp till två veckor på en laddning. Skärmen är 1,39 tum och det finns utrymme för atta spara upp till 500 mp3-filer som kan spelas upp via hörlurar. 

Källa