1
1
https://www.mobil.se/nyheter/ny-sajt-prylportalense-for-alla-som-gillar-prylar
571040
Nyheter
falskt
Systersajt till Mobil

Ny sajt: Prylportalen.se för alla som gillar prylar

Mobil har fått ytterligare en systersajt och den riktar sig till dig som älskar inte bara mobiler utan prylar generellt.

Här på Mobil kan du vara säker på att läsa allt om just mobiler, tillbehör, wearables och allt du kan göra med de prylarna, inklusive så klart abonnemang, tjänster och appar. Men det finns ju fler sorters prylar. De lyfter vi från och med nu fram på Prylportalen.se.

Systersajt til Mobil

Sedan tidigare så driver Square Publishing, förlaget bakom Mobil, även Kamera & Bild som precis som Mobil finns både i tidningsform och som en sajt. Nu har vi släppt ytterligare en sajt och det är Prylportalen.se. Utöver nyheter och tester kommer du här även kunna få tillbakablickar med hjälp av ett omfattande artikelarkiv, för Prylportalen såg dagens ljus första gången 2005. Idag ser vi ett behov av att åter rapportera från detta breda intresseområde och djupdyka såväl i dagens hetaste prylar som att då och då ägna oss åt nostalgi och blicka tillbaka på prylar som gjort särskilt avtryck.

– Vi vill på ett enkelt sätt förmedla kunskap om konsumentprodukter och andra prylar som gör livet värt att leva. På Prylportalen.se försöker vi sätta ord på vad det egentligen är vi gillar så mycket med prylar, vad som får oss att köpa eller använda en viss pryl, vare sig den är ny eller gammal, säger Elin Parmhed som är chefredaktör för nya Prylportalen.se.

Prylportalen riktar sig till alla som gillar prylar. Här kan du ta del av artiklar och rörligt material med prylen i centrum. Från smarta hemmaprylar, coola verktyg och hälsofokuserade produkter, till innovativa nyheter inom motor, ai, mat, dryck och mycket annat.

Prylportalen hittar du på www.prylportalen.se.

Relaterade artiklar

Ämnen