1
1
https://www.mobil.se/nyheter/ny-vikbar-motorola-razr-har-fastnat-pa-bild
572058
Nyheter
falskt
Ny Razr viker ut sig

Ny vikbar Motorola Razr har fastnat på bild – helt ny design

Läcka visar vad som uppges vara Motorolas vikbara mobil.

Det är läckaren Evan Blass som via publikationen 91mobiles har släppt bilder på vad som sägs vara Motorolas kommande vikbara Razr-mobil med kodnamnet Maven. Enligt informationen ska modellen, som fortfarande inte har något annat namn utöver Maven, bli en flaggskeppsmobil som kommer att släppas i Kina i juli eller augusti och får en mer global lansering senare i år.

Det blir en så kallad clamshell mobil som med andra ord viks ut uppåt, och designen framstår som lite kantigare jämfört med föregångaren. Den vikbara skärmen kommer att få en FHD+-upplösning. De två bakre kamerorna blir en primär 50-megakamera med f/1.8 som kompletteras av en 13 MP makrosensor, medan frontkameran ligger på 32 megapixel.

Det sägs att den kommer att drivas av en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 och komma i flera olika konfigurationer med 8 eller 12 gigabyte arbetsminne och 256 eller 512 gigabyte lagring. Det har även ryktats om en Plus-modell med en annan processor, men den kan eventuellt komma att skjutas på framtiden på grund av förseningar i produktionen av den ännu icke namngivna processorn.

Källa