Teaser på Twitter bekräftar

Oneplus 7 Pro blir första Oneplus-telefonen med trippelkamera

Oneplus är kända för att pytsa ut information om sina kommande telefoner med jämna mellanrum strax innan ett offentliggörande. Och nu har man kommit med en tämligen intressant teaser rörande Oneplus 7 Pro.

Publicerad Uppdaterad

Den 14 maj är det dags för ett av årets helt klart mest intressanta offentliggöranden. Då kommer nämligen kinesiska Oneplus att avslöja allt om sin nya telefonmodell Oneplus 7 Pro. Men sin vana trogna så kommer man även på förhand med en rad avslöjanden. Och i en färsk teaser i form av ett animerat klipp som man pulbicerat på Twitter så framgår det nu att telefonen får en trippelkamera på bakstycket. 

Förmodligen endast Pro-modellen

Oneplus kommer som kanske bekant att släppa flera telefonmodeller i samband med sitt lanseringsevent, men huruvida någon annan modell än just Pro-versionen kommer att begåvas med tre kameralinser på baksidan är oklart. Hashtaggen man bifogat med klippet på Twitter vittnar dock om att det handlar om Oneplus 7 Pro. Telefonen kommer att bli den första från Oneplus någonsin som är rustad med fler än två kameror på bakstycket. 

Källa