Annons

Renderingar visar ny Xperia

Onleaks: "Sony Xperia 1 V – så ser den ut"

Efter den tidigare läckan om en kommande Sony Xperia 1 V, nu har de första påstådda bilderna dykt upp.

Publicerad Uppdaterad

I slutet av februari, från den 27 februari till 2 mars närmare bestämt, går årets upplaga av Mobile World Congress (MWC). Det har tidigare dykt upp läckor om att Sonya ska komma att lansera sitt nya flaggskepp Xperia 1 V, eller Xperia 1 mark 5, vid det evenemanget, och nu har läckaren Onleaks publicerat bilder, eller snarare renderingar, som påstås visa den kommande mobilen baserat på tillgängliga rykten.

Rent fysiskt sett ska den nya modellen ha stora likheter med föregångare, men bland specifikationerna spekuleras det i en Snapdragon 8 Gen 2 och 16 gigabyte arbetsminne tillsammans med ett batteri på 5000 mAh. Skärmen ska bli en platt skärm på 6,5 tum och på baksidan tre stycken kameror - en primär kamera på 12MP, en 48MP-kamera med supervidvinkel samt en 12MP-kamera med telefoto. Frontkameran uppges ligga på 12MP.

De fysiska måtten uppges ligga på 161 x 69,3 x 8,5 millimeter. Om bilderna stämmer kommer den också att ha ett 3,5 hörlursuttag, fingeravtryckslösare i strömknappen, samt en fysisk avtryckarknapp för kameran.

Sony Xperia 1 V förväntas få försäljningsstart någon gång i sommar. Ä så länge har Sony inget planerat event under mässan MWC i Barcelona.

Källa