Postnord bjuder till

Postnord erbjuder gratis vykort via app

För att kunna skicka en hälsning till en isolerad släkting eller vän erbjuder nu Postnord 15000 gratis vykort via sin app Riktiga Vykort.

Publicerad Uppdaterad

Allt fler företag erbjuder nu olika sätt att underlätta för eller glädja människor som isolerat sig. Igår skrev vi om operatören Tre som erbjöd sina kunder utomlands gratis samtal och extra surf för att kunna hålla kontakten med nära och kära. Näst på tur är Postnord som erbjuder 15000 gratis vykort via sin app Riktiga Vykort. 

I appen kan du designa ditt eget vykort och skriva en hälsning, vykortet trycks sedan och skickas till adressaten som ett fysiskt kort. 

- Det är många som sitter hemma och inte kan träffa sina familjemedlemmar, som kanske även är i en riskgrupp. PostNords uppdrag är att leverera post till hela Sverige och vår verksamhet rullar på, även nu när andra delar av samhället går på sparlåga. Vi vill därför dela med oss av möjligheten att leverera en varm hälsning hem till mor-och farföräldrars postlådor. Förhoppningsvis skänker det lite glädje i den här speciella situationen, säger Elisabeth Hansson, Head of Communication Services på Postnord.

För att skicka ett gratis vykort kan du ladda ner appen Riktiga Vykort och använd koden KRAM för att skicka ett gratis vykort. Erbjudandet gäller så länge de 15000 korten räcker, ett kort per person är det som gäller.