1
1
https://www.mobil.se/nyheter/razer-kishi-v2-far-stod-for-pekskarmar
573310
Nyheter
falskt
Bara pekskärm inte längre ett hinder

Razer Kishi V2 får stöd för pekskärmar

Även om spel bara har stöd för pekskärmar går de att spela med den fysiska handkontrollen.

Razer meddelar att man släpper en uppdatering son handkontroll Kishi V2 for Android som bland annat lägger till den som kallas Virtual Controller Mode, vilket gör det möjligt att använda handkontrollen även för att spela spel som normalt bara har stöd för pekskärmar. När funktionen har aktiverats i den tillhörande Nexus-appen kan spelaren dra kommandon till skärmen som matchar en funktion på handkontrollen med ett område på skärmen. När sedan den fysiska knappen eller joysticken används kommer den att manipulera pekskärmen med ”spökinmatning” på den plats där kopplingen gjordes.

Razer poängterar att Virtual Controller Mode-funktionen befinner sig i beta, så det kan förekomma vilket innebär att det finns en betydande chans att användare kan uppleva buggar eller problem.

För att installera uppdateringen och testa funktionen, starta först Nexus-appen och gå till Settings / Firmware för att kontrollera att du har den senaste versionen. Gå sedan till Settings / Virtual Controler och aktivera Virtual Controller Mode.

Källa