Iphone Pro?

Rykte: Fyra högtalare i Iphone 7

Fler rykten pekar på att Iphone plockar funktioner från Ipad pro.

Publicerad Uppdaterad

Allt fler rykten pekar på att åtminstone Iphone 7 Plus begåvas med dubbla kameror på baksidan (tillverkade av LG) och ett lite nyare rykte hävdar att även den mindre modellen av Iphone 7 kommer att begåvas med optisk bildstabilisering likt den som både Iphone 6 Plus och 6s Plus haft.

Något som även dyker upp allt oftare är rykten om att Iphone 7 får samma slags anslutningspinnar på baksidan som Ipad Pro har, Smart Connector på Apple-språk. I Ipadens fall handlar det om anslutning och ström för Apples tangentbord, men vad det kan innebära till telefonen återstår att se.

Nu verkar det som att fler funktioner från Ipad Pro letar sig in till Iphone 7. Det senaste ryktet, komplett med bilder som påstås bekräfta det hela, är att Iphone 7 bestyckas med fyra högtalare. Funktionen finns till båda modellerna av Ipad Pro i dagsläget, men används inte till surroundljud som först kan verka vara det logiska. Istället handlar det om att ge användaren bättre stereoljud, där ljudnivåerna på de fyra högtalarna anpassas automatiskt beroende på hur du håller plattan för att ge en så bra upplevelse som möjligt.

Låter det som den där funktionen du uppenbarligen inte kommer kunna leva utan? Kommentarsfältet är ditt för… just det, kommentarer.