1
1
https://www.mobil.se/nyheter/rykte-ingen-iphone-13-i-host-far-annat-namn
570552
Nyheter
falskt
Vad blir höstens Iphone

Rykte: Ingen Iphone 13 i höst – får annat namn

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/iphone-13.jpeg?itok=CB0ign0v', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/iphone-13.jpeg?itok=SdHqFB5_', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/iphone-13.jpeg', w: 985, h: 639, title: ' ' },]
Vidskeplighet kan ge ändrade planer för Apple.

Många ser fram emot att Apple i höst ska presentera sina nya Iphone 13, men nu har det dykt upp rapporter om att alla som väntar på Iphone 13 kan komma att vänta förgäves. Enligt rapporter och rykten kommer nästa Iphone inte att få nummer 13, bland annat att rädsla för vidskepelse kring talet 13, utan hästen modeller kommer i stället att kallas för Iphone 12S. Det är inte första gången Apple skulle släppa S-modeller i stället för en helt ny generation, vi har ju till exempel Iphone 6S och senast Iphone XS.

Att satsa på en S-serie skulle också kunna betyda att man kommer att hålla igen med stora nyheter i årets modell och i stället satsa på fler stora nyheter på nästa års Iphone. Det spekuleras även i att inte heller nästa års Iphone-serie kommer att få siffran 13, utan att Apple kommer hoppa direkt till Iphone 14 för att minska risken för dålig försäljning på grund av vidskeplighet. Talet 13 har ju som bekant ett dåligt rykte, även om inte speciellt många lider av triskaidekafobi, det vill säga skräck för talet 13.

Ämnen