https://www.mobil.se/nyheter/rykte-s-ser-healthbook-ut-i-ios-8
555913
Nyheter
Läckta bilder

Rykte: Så ser Healthbook ut i Ios 8

● BILDSPEL
9to5mac har fått tag i bilder som påstås föreställa Apples hälsosatsning i Ios 8, med mer eller mindre alla detaljer avslöjade.

De talar inte om hur de fått tag i bilderna eller informationen, men 9to5mac har publicerat ett helt gäng bilder på hur Apples hälsosatsning Healthbook kommer att se ut när det introduceras i Ios 8.

Bilderna visar bara vilka funktioner som sägs finnas med i appen och väldigt lite om hur dessa ska samlas in. Det finns alltså inget snack om en kommande Iwatch eller eventuella samarbetspartners, utan bara själva funktionerna.

Som hälsoapp får den ändå sägas vara väldigt heltäckande. Här finns aktivitetsdata, troligen insamlat från M7-processorn i första hand, födointag, vikt, sömn, vätskeintag, blodsocker, syresättning, puls, blodtryck och liknande.

Varje avdelning innehåller detaljerade uppgifter om sina respektive områden, på den nivå att du knappast förväntas mata in dem på egen hand utan snarare är något som externa sensorer ger ifrån sig. Om tidigare uppgifter gällande nya sensorer i Iphone 6 har med det här att göra återstår att se, men de verkar inte ha någon direkt relation med de uppvisade funktionerna.

Vad tror ni? Är det här Healthbook avslöjat i förtid? Hur många av de här uppgifterna kommer att användas av externa enheter som Apple själva står för (som en smart klocka)? Kommentarsfältet är ert.

Relaterade artiklar