Mer vikbart

Rykten: Oppo kan komma att lansera en vikbar – kanske även Oneplus

Bilden föreställer inte Oppos potentiellt kommande vikbara telefon.

Enligt rykten på nätet ska Oppo vara på gång med vikbar telefon, det skulle kunna innebära att även OnePlus skulle kunna komma med en vikbar variant.

Publicerad Uppdaterad

Enligt techläckaren Digital Chat Station ska mobiltillverkaren Oppo vara på gång med en vikbar telefon. Den ska enligt ryktet ha ungefär samma formfaktor som Samsungs Galaxy Z Fold. Det vill säga att den viks på mitten och utåt sidorna. Den vikbara skärmen ska ha en uppdateringsfrekvens på 120Hz och ha ett hål för en kamera i det vänstra hörnet. Enligt ryktena ska telefonen också ha en yttre skärm som får en uppdateringsfrekvens på 60Hz, en fingeravtrycksläsare ska finnas på sidan och den yttre skärmen ska också den få en kamera på 32 megapixlar. Det kommer också att sitta tre kameror på telefonens baksida med en kamera med 50 megapixlar som huvudnummer. 

När den här modellen ska lanseras sägs inte, men den verkar inte ligga speciellt långt borta. Det här kan ju också leda till att OnePlus också skulle kunna komma att leverera en vikbar telefon. En modell som i sådana fall skulle kunna bli vanligare i Sverige än Oppos potentiella variant. Men betänk att detta än så länge bara är rykten och därför kan det lika gärna vara hittepå. 

Källa