Tysk annons

Så dyr blir Googles Pixel 6 – läcka från europeisk återförsäljare

En annons som publicerats av misstag visar priser och specifikationer på den kommande Google Pixel 6. Lanseringen verkar vara ett par veckor bort.

Publicerad Uppdaterad

En tysk återförsäljare har i en annons avslöjat fler detaljer om den kommande Google Pixel 6, i alla fall deras pris. Förutom priset, som hamnar på 649 euro, visar annonsen även en del specifikationer. Nämligen 128GB lagring, 8GB Ram, 6,4-tums skärm, en huvudkamera med en sensor som har 50 megapixels upplösning och en vidvinkelkamera med 12 megapixels upplösning. 

Dessa uppgifter gör att den hamnar som en direkt konkurrent till Iphone 13 Mini som kostar runt 30 euro till. 

Enligt annonsen kan man förbeställa Pixel 6 fram till den 27 oktober, vilket skulle kunna innebära att den lanseras den 28 oktober. 

Annonser säger dock inget om den förväntade Pixel 6 Pro som ska vara något större och något dyrare. Vad det innebär är lite oklart. De kanske var noggrannare med att inte lägga ut den annonsen av misstag, eller så kommer den senare (även om det inte brukar vara fallet). 

Google har sedan tidigare bjudit in till officiell lansering av Pxel 6-telefonerna och den går av stapeln tisdagen den 19 oktober klockan 19.00 svensk tid.

Källa