Kan lanseras i morgon

Samsung Galaxy A9 (2018) dyker upp i benchmark

Samsungs kommande mobil i övre mellanprissegmentet har dykt upp på benchmarksajten Geekbench.

Publicerad Uppdaterad

I morgon kväll håller Samsung ett lanseringsevent i Milano med slogan 4x the fun. Rubriken tros syfta på att det rör sig om en telefon med fyra kameror, och därför var det något överraskande när Samsung Galaxy A7 (2018), som var den väntade telefonen, officiellt släpptes flera veckor innan eventet. Kanske är det i stället Galaxy A9 (2018) som kommer att visas upp?

I varje fall har en sådan telefon dykt upp i benchmarktestet Geekbench. Av både specifikationerna och resultatet framgår att telefonen är försedd med chipsetet snapdragon 660, som är ett av Qualcomms bästa mellanprischipset och betydligt snabbare än det Exynos 7885 som sitter i Galaxy A7 (2018).

Galaxy A9 (2018) ser alltså ut att bli en mer påkostad telefon, vilket bland annat märks på att den enligt benchmark också har 6 GB arbetsminne, vilket är mer än vad samsung Galaxy S9 har. Telefonen väntas få dubbla kameror på både fram- och baksidan, men vi vet inte så mycket om telefonens storlek.

Mobil kommer att vara på plats i Milano för att bevaka lanseringen i morgon kväll, och förhoppningsvis vet vi mer om Galaxy A9 då.

Källa