Dubbla skärmar och dubbla kameror

Samsung Galaxy Z Flip 5 uppges ta ut svängarna ordentligt

Läcka hävdar stora nyheter angående Galaxy Z Flip 5:s yttre.

Publicerad Uppdaterad

Det är en läcka som tillsammans med Technizo Concept har tagit fram bilder på vad man hävdar kommer att bli designen för Samsungs kommande vikbara Galaxy Z Flip 5. Bilderna kan dock behöva tas med en nypa salt då de visar upp en enhet rejäla förändringar.

Den yttre skärmen som visas upp sägs mäta 3,4 tum vilket för tillfället skulle göra den till marknadens största yttre skärm. Just den detaljen är dock inte speciellt spektakulär, då det redan tidigare har läckt information om att modellen kommer att få en väldigt stor yttre skärm. En av detaljerna som får designen att stå ut från mängden är yttre skärm nummer två, som är en extremt liten skärm placerad uppe i ena hörnet av chassit och so förmodas användas för sådant som aviseringar, visa batterinivå och en klocka, medan den stora skärmen ska vara mer gjord för att användas för att interagera med appar på mobilen ungefär som en vanlig mobilskärm.

Den andra speciella detaljen på bilderna är att det yttre chassit har dubbla kameralinser samt vad som framstår som en blixt.

Källa