1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-har-slappt-manualen-till-galaxy-buds-live
568969
Nyheter
falskt
Bönlurar dyker upp i manualform

Samsung har släppt manualen till Galaxy Buds Live

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/earbuds.jpg?itok=3PzeNiQ8', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/earbuds.jpg?itok=HP2jbDGF', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/earbuds.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Ytterligare en överraskning förvinner från Samsungs evenemang den 5 augusti.

Allt mer dyker upp angående sådant som var tänkt att premiärvisas på Samsungs evenemang den 5 augusti, och den här gången handlar det inte om rykten utan att företaget själva har släppt manualen till lurarna Galaxy Buds Live.

Manualen beskriver sådant som en manual förväntas berätta, som hur de kontrolleras och hur laddningsfodralet används, men bekräftar också bland annat att lurarna kommer att ha aktiv brusreducering.

Just brusreduceringen kräver en väldigt bra passform för att ljud från omgivningen inte ska smita förbi lurarna. Därför följer det med gummitillägg som ska erbjuda bekväm passform och se till att brusreduceringen fungerar. Samsung går till och med så långt att säga att det är obligatoriskt att använda dem för att undvika fysisk skada.

Källa