1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-pa-gang-att-lansera-galaxy-home-mini-2
571499
Nyheter
falskt
På’t igen

Samsung på gång att lansera Galaxy Home Mini 2

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/galaxyhomemini2.jpg?itok=fyBE8kBU', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/galaxyhomemini2.jpg?itok=YUvF96V2', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/galaxyhomemini2.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Företaget gör ytterligare ett försök med en smart högtalare.

Samsung har inte varit speciellt framgångsrika inom området smarta högtalare. NU ska det dock vara på gång med ytterligare ett försök, närmare bestämt med en högtalare som heter Galaxy Home Mini 2 (SM-V320). Bland annat är det läckaren Max Jambor som hävdar att den är under utveckling och inte är speciellt långt bort när det handlar om lanseringen. En annan läckare, TechInsider, säger dessutom att den initialt bara kommer att tillverkas i några tusen exemplar, plus att Samsung kmmer att presentera högtalaren den 8 februari. Det är ett datum som sammanfaller exakt med andra rykten om att Samsung tisdagen den 8 februari kommer att presentera både nya Galaxy S22-serien och Exynos 2200-processorn.

Det finns däremot ingen information om huruvida Galaxy Home Mini 2 kommer att använda Samsungs egna postassistent Bixby, vilket skulle få den att stå ut från mängden men samtidigt inte ge samma funktionalitet som om de använder exempelvis Alexa eller Google Assistant.