Ny smartklocka från Samsung

Samsung presenterar Galaxy Fit 3

Större skärm och nya funktioner finns på menyn i den nya generationen av Galaxy Fit.

Samsung har nu officiellt presenterat den senaste modellen i sin Galaxy Fit-serie i form av Galaxy Fit 3, där den mest synliga uppgraderingen jämfört med tidigare modeller är den större skärmen samt en boett i aluminium. Skärmen har växt till 1,6 tum vilket enligt Samsung är 45 procent bredare än föregående modell. Den nya konstruktionen tål dessutom 5 ATM och har en IP68-klassificering. 

Bland funktionerna som erbjuds finns sömnspårning, snarkningsdetektering (när den är ihopkopplad med en Samsung-mobil), Spo2-övervakning, övervakning av stressnivå, hjärtfrekvensspårning och sömncoaching. När det gäller träning finns det stöd för över 100 olika typer av träningspass. Dessutom finns falldetektering och SOS-funktionalitet för nödsituationer. Om den kopplas samman med en Samsung-mobil finns dessutom möjlighet att fjärrstyra mobilens kamera, mediaspelarfunktioner, möjlighet att hitta mobilen, samt en rad andra funktioner. 

Däremot har Samsung inte sagt någonting om när Galaxy Fit 3 kommer ut på marknaden, inte heller på vilka marknaden den kommer.