1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsungs-billigare-vikbara-kan-bli-utan-5g
569731
Nyheter
falskt
Samsungs framtid är vikbar

Samsungs billigare vikbara kan bli utan 5G

Google kan bli en av Samsungs nya konkurrenter för kunder som vill ha vikbara telefoner.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsunggalaxyzflip5g_0.jpg?itok=FYbwvW50', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsunggalaxyzflip5g_0.jpg?itok=IPYvmZI6', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsunggalaxyzflip5g_0.jpg', w: 950, h: 560, title: 'Google kan bli en av Samsungs nya konkurrenter för kunder som vill ha vikbara telefoner. ' },]
Samsung storsatsar på att göra vikbara mobiler allmängods.

Samsung är övertygade om att vikbara mobiler är framtidens melodi och uppges planera att lansera tre stycken under nästa år - Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 samt en ännu i stort sett okänd enhet som anses bli en vikbar budgetmodell som kallas Z Flip Lite. 

Modellbeteckningen på denna telefon är SM-F720F och tros bli en telefon som är avsedd för den internationella marknaden, rapporterar Galaxy Club. Baserat på tidigare modellbeteckningar har enheten inte 5G, och om det inte dyker upp något nytt ännu inte lanserat systemchipp kommer den troligtvis att använda en Snapdragon 855 Plus.

Det mesta av detta är dock fortfarande spekulationer och kvalificerade gissningar. Det finns även rapporter om att SM-F720F skulle vara en budgetmodell av Galaxy Z Flip 3 och en del av Samsungs planer att tillverka mer än tre miljoner Galaxy Z Flip 3.

Källa