1
1
https://www.mobil.se/nyheter/spotify-lovar-att-fixa-batteridraneringsproblem-pa-iphone
570965
Nyheter
falskt
Batteristrul

Spotify lovar att fixa batteriförbrukningen på Iphone

Efter ett flertal klagomål har Spotify lovat att ta tag i problemen med att Spotify har en förmåga att köra slut på batteriet när den ligger i bakgrunden.

Efter att många klagat på att Spotify verkar ligga bakom överdrivet batteridränage på Iphones med Ios 14.8 och Ios 15 har de utlovat en lösning på problemet. Företaget har meddelat att de kallat in sitt Ios-team för hantering. De har dock inte meddelat något tidsspann för när lösningen kan vara på plats. De har heller inte sagt något om vilken sorts lösning det blir. 

Bland de som klagat verkar det även finnas några med äldre Ios också. Även om Spotify verkar vara den största boven är det inte omöjligt att det även kan ligga något problem i Ios 15 då det hittats ett flertal buggar sedan det lanserades. Bland annat verkar det finnas problem med att få Apple Watch att fungera tillsammans med Iphone 13 och lite störningar med Apple Music. Det här är problem som Apple lovat att komma med lösningar till, antagligen inom kort för att se till att det nya os:et fungerar smärtfritt så snabbt som möjligt. 

Källa