https://www.mobil.se/nyheter/telia-skrotar-gamla-abonnemang-och-lanserar-nytt
278219
Nyheter

Telia skrotar gamla abonnemang och lanserar nytt

Telia Mobil Prata på heter Telias nya abonnemang med en just nu låg månadsavgift på 29 kronor per månad. Samtidigt tas abonnemangen Mobil 99, 199 , 299 och Bingo bort ur sortimentet.

Det nya abonnemanget Prata på har under introduktionen en månadsavgift på 29 kronor och går inte att teckna på något annat sätt än med hela 24 månaders bindningstid. Introduktionserbjudandet gäller till 22 augusti och tecknar man sig för abonnemanget efter det datumet får man istället betala en månadsavgift på 49 kronor i månaden under sin bindningstid.

Priserna när man ska använda abonnemanget är 29 öre per minut för samtal till alla svenska nät och 25 öre för sms. Efter att bindningstiden på två år gått ut är priset istället 69 öre per minut och 69 öre per skickat sms.

Samtidigt som Telia lanserar Prata på försvinner abonnemangen Telia Mobil 99, 199 och 299 samt Bingo som lanserades för nästan precis ett år sedan ur sortimentet. Abonnemanget Telia Mobil till vänner får en lägre månadsavgift idag, den sänks från 69 kronor per månad till 49 kr.

Den som idag har ett av de abonnemang som försvinner ur sortimentet ringer vidare med sina befintliga priser tills dess att man tecknar sig för ett nytt abonnemang och samma princip gäller för den som idag har till exempel abonnemanget Telia Mobil till vänner.

- Den som redan har Telia Mobil till vänner behåller den månadsavgift som man hade när abonnemanget tecknades. De nya priserna gäller de som tecknar sig för ett nytt abonnemang, säger Charlotte Züger, kommunikationschef för mobila tjänster på Telia till Mobil.