Mobil växel släpper in fler

Tre låter företagsanvändare lägga till nummer från andra operatörer

Operatören Tre har nu lanserat en ny tjänst som gör det möjligt för företag eller grupper som använder appen 3Växel att använda nummer som inte är registrerade hos Tre.

Publicerad Uppdaterad

Operatören Tre har nu lanserat en ny funktion i sin växelapp 3Växel. Efter att ha fått förfrågningar från användare som velat kunna lägga till externa telefonnummer som inte använder Tre som operatör som kontakter i växeln, har den funktionen nu blivit möjlig. Förut har enbart nummer som varit registrerade hos Tre har kunnat användas som kontakter i appen. 

3Växel används oftast av företag för att göra det enklare för alla att hjälpa till och styra rätt de telefonsamtal som kommer in till det fasta telenummer som växelappen har. Men har man anställda, frilansare eller konsulter, som använder sig av en annan operatör har man inte kunnat koppla inkommande samtal till dessa i appen, förrän nu. 

Den nya tjänsten kallas för Externt nummer och Tre menar att de är först ut med den här typen av tjänst. Vill du som anävndare aktivera tjänsten i din 3Växelapp behöver du kontakta operatören. 

Källa