https://www.mobil.se/nyheter/tres-vd-l-mnar-f-retaget
561202
Nyheter
Avsked

Tre:s vd lämnar företaget

Nicholas Högberg
Nicholas Högberg har beslutat att lämna Tre efter nästan fyra år vid rodret.

Arbetande styrelseledamoten Peder Ramel tar över som tillförordnad vd fram till att företaget har hittat en ny efterträdare till avgående Nicholas Högberg. 

”Sedan Nicholas kom in i bolaget har vi vänt förlust till en vinst på över 2 miljarder kronor (EBITDA) och vi har Nicholas att tacka för en väldigt stor del av dessa framgångar.”, säger Ramel i företagets pressmeddelande. 

Nicholas Högberg har varit hos Tre i sammanlagt nio år. Han har både varit kommersiell direktör och vice vd innan han axlade rollen som vd för företaget. 

”Det är med en tudelad känsla jag säger upp mig från Tre. Jag kommer att sakna den mycket framgångsrika organisation vi byggt upp och alla fantastiska medarbetare. Samtidigt har jag nått en punkt där jag inte känner samma engagemang som jag gjorde tidigare. Jag har alltid drivit mig själv och min organisation kring några enkla begrepp där engagemang står högst upp. Och när mitt engagemang för att ta Tre till nästa nivå inte är vad det en gång varit, måste jag vara sann mot mig själv och säga upp mig.”, säger Högberg. 

I dagsläget är det inte klart vad Högberg har för karriärmässiga planer för framtiden.