Låda full med träning

Under Armour Healthbox nu till Sverige

Healthbox, den stora lådan med träningstillbehör som HTC och Under Armour utvecklat tillsammans, har nu fått svenskt lanseringsdatum och pris.

Publicerad Uppdaterad

Under Armour Healthbox visades för första gången upp på CES-mässan i Las Vegas i januari. I stället för en serie träningstillbehör valde Under Armour att lansera en box med alla träningstillbehör i, vilket om inte annat fungerade för att väcka uppmärksamhet.

Healthbox innehåller en smart våg, ett aktivitetsarmband och ett bröstband för att mäta hjärtaktivitet. Riktpriset för lådan är 4299 kronor, men aktivitetsarmbandet kan även köpas separat för 1900 kronor. Lådan börjar säljas i början av september på Elgiganten och htc.com.

Under Armour har tidigare gjort sig till ägare av tjänsterna Endomondo, Mapmyfitness och Myfitnesspal. Hade du varit amerikan hade ett års premiumabonnemang på Mapmyfitness och Myfitnesspal ingått i priset, men sån tur har vi tyvärr inte här i Sverige.

Under Armour hävdar att poängen med att sälja de tre enheterna som en enda box är att de då kan integreras betydligt bättre än separata enheter. Den tesen ser vi fram emot att få testa när vi får vårt recensionsexemplar.