Flaggskepp från Htc

Uppdaterad version av One X lanserad

Flaggskeppsmodellen uppdateras och den nya modellen går under namnet Htc One X+. Snabbare och mer uthållig är ledorden.

Publicerad Uppdaterad

Htc presenterade inatt en uppdaterad version av flaggskeppsmodellen Htc One X. De har lagt till ett plustecken i slutet av namnet för att tydliggöra att det är en mer kraftfull produkt men det är inte jättemycket som är nytt, i grund och botten handlar det om en bättre processor, större lagringsutrymme, bättre batteritid och att du hittar Android 4.1 på insidan. Så här säger vd Peter Chou om mobiltelefonen:

- Vi tar Htc One X till nästa nivå i och med introduktionen av Htc One X+. Våra kunder får supersnabbt surf, en ännu bättre kamera och uppslukande underhållning med Beats Audio.

När han säger bättre kamera menar han att den fått två nya lägen, självporträttsläget och ett sighseeingläge som ska göra det enklare att ta bilder fort från det att du haft telefonen i låst läge.

Under skalet sitter numera en fyrkärnig Nvidia Tegra 3-processor på 1,7 gigahertz, 64 gigabyte lagringsutrymme och ett batteri om 2 100 mAh.

Du som gillade Htc One X och är sugen på att uppdatera till den nya modellen behöver inte vänta längre än tills november för då ska den dyka upp i butiker runtom i Europa.