Teaser skvallrar om intressanta egenskaper

Xiaomis Mi Mix 3 offentliggörs den 25 oktober – kan få 5G-stöd

Kinesiska Xiaomi har nu till slut offentliggjort när företagets nya flaggskeppsenhet Mi Mix 3 kommer att offentliggöras. Och den teaser man publicerat antyder att enheten får stöd för 5G.

Publicerad Uppdaterad

Xiaomis kommande flaggskepp Mi Mix 3 har redan renderat en hel del intresse. Inte minst då Xiaomi tidigare under hösten publicerade en bild på telefonen som visar att den har en utfällbar sensorpanel. Nu har Xiaomi publicerat en teaser som avslöjar att telefonen kommer att offentliggöras den 25 oktober och som samtidigt indikerar att den kan ha två mycket intressanta egenskaper. 

5G och 10G

På teaerbilden finns två röda fyrkanter, den ena med texten ”5G” och den andra med texten ”10G”. Det har förekommit en del rykten om att Mi Mix 3 skulle vara rustad med stöd för 5G och sannolikt är det förstås det som avses. Det märkliga i sammanhanget är att telefonen enligt tidigare uppgifter ska ha Qualcomms Snapdragon 845-chipp, som inte har stöd för 5G, så hur man löst den saken blir intressant att se. Vad ”10G” står för är desto mer oklart, men sannolikt handlar det om en referens till att telefonen har hela 10 GB arbetsminne. 

Källa