Nya funktioner

Youtubeappen får ny funktion – fortsätt titta på en annan enhet

Snart kommer du att kunna byta enhet fritt och fortsätta kolla på samma video utan att behöva hitta var du var på den tidigare enheten.

Publicerad Uppdaterad

Youtube verkar vara på gång att lansera en funktion som funnits en tid på webbversionen till deras mobilanpassade tjänst. Det är möjligheten att kunna fortsätta titta på det klipp du senast tittade på, utan att se färdigt när du hade appen öppen senast. När funktionen finns tillgänglig i appen kommer du att sömlöst kunna gå mellan dina enheter och fortsätta titta på samma film utan att behöva leta upp var du var någonstans. Perfekt för dig som kanske tittar på Youtubeklipp på tåg, buss eller liknande och vill fortsätta kolla när du kommer hem, fast då utnyttja möjligheterna till en större skärm som du kanske har hemma, oavsett om det är en dator eller en surfplatta. Det kräver dock, så klart, att du är inloggad på samma Google-konto på alla enheter. 

Youtube är den näst mest använda sociala mediertjänsten med 2,29 miljarder användare världen över (nästan 9,5 miljoner användare i Sverige) och toppas bara av Facebook.

Funktionen kommer att börja rullas ut under de närmsta veckorna.

Källa