Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
1
1
https://www.mobil.se/partner/cat-s62-pro-en-talig-mastare-med-varmekamera
569275
Partner
falskt
CAT

Cat S62 Pro en tålig mästare med värmekamera

Cat är marknadsledande på den termiska mobilmarknaden. Med S62 Pro höjer de ribban ytterligare. Nu lanseras flaggskeppet i Sverige.

S62 Pro är nyskapande, robust och har en funktionell design. Den tredje generationens smartphone i Cat 60-serien har alla de senaste attributen inom värmekamerateknik.

Värmekameran i Cat S62 Pro är utrustad med sensorn Lepton 3.5 från FLIR och tillsammans med appen MyFLIR™ Pro kan telefonen erbjuda 400 procent fler antal termiska bildpunkter. Jämfört med tidigare modeller är bildkvaliteten förbättrad med skarpare bild och högre värmeupplösning.

S62 Pro är också 12 procent mer kompakt och har en 10 procent större skärm än föregångaren.

Värmekamera med avancerade funktioner

Bullitt Group som tillverkar Cat har även jobbat på att ge ett större sammanhang för att förstå värmebilder. Med hjälp av 12 MP-kameran med dubbla bildpunkter som finns i nya Cat S62 Pro kan värmebilder blandas med visuella bilder. Värmebilder kan också användas med FLIR:s teknik för Multi-Spectral Dynamic Imaging som överlagrar linjära detaljer från motivet till värmebilden. 

De avancerade termografifunktionerna i appen gör det möjligt att upptäcka värmeenergi som annars är osynligt för blotta ögat. Den nya funktionen med isotermlarm gör att man kan övervaka ett anpassat temperaturområde från -20 grader till +400 grader – användbart när man kontrollerar om maskiner nått en viss temperatur, kollar av ovanligt förhöjd kroppstemperatur eller vill kolla om grillen fått rätt värme.

Tålig på militäriskt vis

Cat är de tåliga telefonernas mästare. S62 Pro militärcertifierad med såväl IP68 som IP69 och den amerikanska militärens standard Mil Spec 810H. Telefonen är extra tålig mot damm, smuts, vatten och extrema temperaturer, men även vibrationer. S62 Pro klarar till exempel fall från 1,8 meters höjd på stål. Samtidigt kan den rengöras med vatten och tvål för att hygienfaktorn ska vara på topp, vilket inte minst är viktigt i dessa tider.

Skärmen är 5,7 tum stor och insidan är utrustad med 6GB RAM och 128GB ROM. Mobilen har också fått ett snabbare Qualcomm-chips: Android 10 och ett stort, optimerat batteri. Det stödjer Android Enterprise-funktioner, inklusive zero-touch, med ledande EMM-lösningar.

Cat S62 Pro har ett rekommenderat pris på cirka 7 490 kronor.

För den som söker en prisvärd och stryktålig arbetstelefon utan värmekamera är Cat S42 ett alternativ.

Publicerad: 29 sep 2020 - 17:20