.

Senaste testet

 • Dålig julhandel sägs ligga bakom

  Uppgifterna om hur det går för Apples flaggskeppstelefon Iphone X fortsätter spreta, men indikationerna på att det går sämre än väntat börjar ta över så smått. Nu hävdar källor till Nikkei att Apple halverat produktionsmålet för telefonen under årets första kvartal, till följd av en oväntat svag försäljning över julen.

  29 jan 2018 - 15:25
 • Nya generationen smartphones

  Stor skärm men trots det i smidigt format. Den nya generationens toppmobiler kan tack vare tunna kanter och mer skärm på framsidan ta nästa steg i smartphonerevolutionen.

  26 jan 2018 - 10:31
 • Beräkning från analysfirma

  Går det bra eller dåligt för Apples Iphone X? Det tycks fortfarande bero på vem man frågar. Slutsatserna bland analytikerna spretar rejält, och några officiella siffror från Apple har vi ännu inte sett röken av. Om man får tro analysfirman Canalys så har telefonen sålt bra, men under förväntan.

  23 jan 2018 - 15:06

.

Senaste apparna

 • Apple-chefen Phil Schiller avslöjar

  Apple-chefen Phil Schiller har i en stor intervju med publikationen T3 nu avslöjat att utvecklingen av Iphone X var kantad av bekymmer och frustration. Schiller går så långt som att hävda att det stundtals såg ut som att produkten man ville ta fram var helt omöjlig att skapa.

  14 dec 2017 - 08:24
 • Spretig bild av hur bra försäljningen går

  Hur bra går det egentligen för Apples nya Iphone X? Ja, det verkar bero på vem man frågar. Det finns förstås siffror som visar hur det förhåller sig i verkligheten, men de siffrorna håller Apple fortfarande hemliga. Analytikernas bedömningar spretar rejält, och nu kommer dessutom uppgifter från källor bland Apples leverantörer, som hävdar att efterfrågan på komponenter har minskat drastiskt på sistone.

  11 dec 2017 - 08:45
 • Analytikers uppskattning

  Enligt analytikern Jun Zhang vid Rosenblatt China Technology ska Apple ha sålt 15 miljoner exemplar av sin flaggskeppstelefon Iphone X vid det här laget. Om uppgifterna stämmer så indikerar de att det går mycket bra för Iphone X.

  29 nov 2017 - 08:51
 • Bugg var orsaken

  Efter att flera användare klagat över att Youtube-appen för IOS drar extremt mycket batteri, så har Youtube nu släppt en uppdatering som inte är lika energitörstig.

  27 nov 2017 - 14:55
 • Väntetiden nu avsevärt kortare

  Väntetiden på en Iphone X har nu minskat drastiskt från tidigare 5-6 veckor till 1-2 veckor. Enligt analytikern Ming-Chi Kuo vid KGI Securities så beror det hela på att Apple nu har fått upp produktionstakten i full fart.

  27 nov 2017 - 08:48
 • Spekulationer om protektionism igång

  Det sydkoreanska konkurrensverket ska enligt uppgifter till brittiska Metro hargenomfört en razzia mot Apples sydkoreanska huvudkontor i Seoul igår. Detta således kvällen innan Apples flaggskeppstelefon Iphone X skulle börja säljas i landet. Och nu är spekulationerna om att myndigheterna vill försvåra för Iphone X i Sydkorea självfallet i full gång.

  24 nov 2017 - 09:07
 • 38 procent vill ha koreanskt i julklappssäcken

  Enligt en färsk undersökning som företaget Ebates låtit genomföra bland 1 541 amerikaner, så är Samsungs Galaxy S8 mer populär bland vuxna än Iphone X. När det kommer till ungdomarna i landet är situationen däremot den omvända. Åtminstone när det kommer till vilken telefonmodell man skulle vilja få i julklapp.

  21 nov 2017 - 08:51
 • Barnsjukdomar

  Flera av de problem som nyblivna Iphone X-ägare rapporterat om ätgärdas nu i en uppdatering av IOS. Bland annat ska telefonerna nu vara responsiva även vid minusgrader.

  17 nov 2017 - 08:43
 • Mer av det mesta

  När man vant sig vid nyheterna i Iphone X är den framförallt något av det bästa från två världar. Vi får en stor skärm som i Iphone Plus-modellerna, men i ett smidigt format som på de mindre systermodellerna.

  14 nov 2017 - 14:26

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!