Siffror om det mesta

Spotify-tips: Lås upp möjligheten och få mer statistik över din lyssning

Se mer i appen, se mer på webben.

Publicerad Uppdaterad

Spotify-statistik

För den som tycker det är kul med statistik kan du få reda på en del om dina lyssningsvanor i Spotify. På webben kan du få ännu mer information.

Så gör du i mobilen: Först måste du se till att låta Spotify hålla koll på din statistik. Gå in i inställningarna (kugghjulet på startskärmen) och skrolla ner till rubriken Sociala nätverk. Se till att Nyligen spelade artister är valt. Sedan skrollar du till toppen av inställningarna och klickar på din profil. Skrollar du ner kommer du här se nyligen spelade låtar.

Så gör du på webben: Gå till https://www.statsforspotify.com och logga in med ditt Spotifykonto. På denna sajt kan du nu få se information om vilka låtar, artister och genrer du lyssnat mest på de senaste 4 veckorna, halvåret eller totalt.

Det här är en del av vår stora genomgång av Spotify-tips och Spotifys konkurrenter och vad de kan erbjuda för fördelar. Artikeln publicerades i sin helhet exklusivt för Plus-medlemmar tidigare i år. Som Plus-medlem får du samlade tips först, exklusiva artiklar och fördjupande artiklar. Dessutom en rad oliak rabater och förmåner.