Lär dig din Galaxy Watch

Tips: Anpassa dina kort på Samsung Galaxy Watch

Kort är det bästa sättet att komma åt information på din galaxy Watch. Så här väljer du vilka du får se.

Appar i all ära, men svep åt kanten direkt från urtavlan så kommer du till dina kort. Det är kortfattad information och genvägar. Kanske från en app, någon systemfunktion, ett snabbt sätt att starta en ny träning. Det kan vara det mesta du önskar och det finns många att välja på. Ta den här möjligheten att anpassa korten och lägga till de du har mest nytta av.

Enklast gör du det här i telefonens Galaxy Wearable-app. Där klickar du på “Kort” och här kan du ta bort kort du inte vill ha, ändra ordningen och lägga till bland alla tillgängliga direkt från Samsung eller från apputvecklare vars appar du laddat ner till klockan. Ladda ner fler appar så kommer också fler möjliga kort bli tillgängliga och du kan prova dig fram vilka du gillar bäst.

Du kan dra och släppa ett kort för att ändra ordningen.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på funktioner i Samsung Galaxy Watch.