Annons

Instagramtips

Tips: Så fäster du inlägg i toppen på din Instagramprofil

Så gör du för att lyfta fram äldre inlägg i Instagram.

Som standard så visas dina bilder och filmer på din profil i ordning efter när de postats, men finns det äldre inlägg som du hellre vill lyfta fram så att de är de första dina besökare ser på din profil, så kan du göra det.

Du gör det helt enkelt genom att klicka på den post du vill prioritera, sedan på de tre punkterna till höger ovanför det inlägget och där kan du då välja “Fäst i din profil”. Då visas det alltid som första inlägg när någon besöker din profil. Du kan fästa upp till tre inlägg i toppen och vill du sedan fästa fler så kommer nästa inlägg ersätta det senast fästa inlägget i toppen.

Om du ångrar dig och vill ta bort ett fäst inlägg så går du till det inlägget, trycker på de tre prickarna och väljer istället “Lossa från profil”.

Även kommentarer du får kan du fästa i toppen under respektive inlägg, för att de ska synas i mängden. Att lyfta fram, eller pinna, en kommentar är enkelt, du bara sveper i sidled över den, från höger till vänster och trycker sedan på nålen.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips till Instagram.