Utvald

Tips: Spela in samtal – En av mycket få telefoner som kan det

Asus skiljer sig från mängden och har inte bara en ovanligt kompakt flaggskeppsmobil. Den har flera unika funktioner också.

Publicerad Uppdaterad

Samtalsinspelning med Asus

Fråga: Har Asus Zenfone 9 samtalsinspelning? Tidigare versioner av Zenfone har valet för samtalsinspelning. Asus verkar vara den enda tillverkare som hittills haft kvar denna funktion i Sverige. Vad gäller tredjepartsappar finns det ingen som spelar in båda parterna i ett samtal, bara ens egen röst spelas in.

Elias Nordling svarar: Det stämmer, Asus Zenfone 9 har samtalsinspelning, en av få telefoner som stödjer den funktionen. 


De här tipsen har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipsen i denna artikel publicerades ursprungligen här i augusti då redaktionen svarade på läsarfrågor. Som Plus-medlem har du möjlighet att stäla egna frågor och få svar fårn redaktionen i dessa återkommande frågestunder.