1
1
https://www.mobil.se/tips-tricks/samsung-mobiler-kan-hittas-aven-nar-de-inte-ar-uppkopplade
569088
Tips & Tricks
falskt
Även Apple har en motsvarande funktion för IPhone

Samsung-mobiler kan hittas även när de inte är uppkopplade

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/offlinesamsung.jpg?itok=IWqBJCyC', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/offlinesamsung.jpg?itok=xuFnJRfm', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/offlinesamsung.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Nu ska enheter hjälpas åt att hitta varandra.

Funktionen för att hitta sin förlagda telefon är inte ny men praktisk då det går att hitta en borttappad telefon via internet. Detta har krävt att den borttappade telefonen har haft tillgång till internet, men nu har Samsung lagt till en ny funktion i Hitta min enhet som gör det möjligt att hitta telefonen även när den inte är uppkopplad mot internet via mobildata eller wifi.

Funktionen aktiveras i inställningarna för Hitta min enhet och gör det möjligt för Galaxy-modeller att hitta varandra och kommunicera när de befinner sig i närområdet. Det gör att en enhet som är offline fortfarande kan hittas genom att kommunicera sin position via andra enheter i närheten.

Funktionen ska även göra det möjligt att hitta klockor och hörlurar. Även Apple har en liknande funktion som introducerades i IOS 13. Den gör det möjligt att hitta enheter även när de är offline, så länge de har ström och har bluetooth aktivt. Den funktionen kan man aktivera genom Inställningar och sedan genom att trycka på ditt namn i toppen av listan följt av Hitta, Hitta min Iphone och Hitta i nedkopplat läge.