1
1
https://www.mobil.se/tips-tricks/tips-sa-kan-apple-watch-bli-din-smarta-telefonist-nar-du-far-samtal
571383
Tips & Tricks
falskt
Ber den som ringer att dröja kvar

Tips: Så kan Apple Watch bli din smarta telefonist när du får samtal

Apple Watch kan fungera som trevlig telefonist när du inte har telefonen tillgänglig.

Apple Watch är smidig för att säkert ha koll på inkommande samtal även när du har din telefon på ljudlöst. Att svara i klockan är kanske inte lika smidigt så du föredrar troligen att prata direkt i telefonen. Om du vet var den är. Om du vill svara och låta den som ringer vänta tills du hittat din telefon så har Apple Watch en fenomenal funktion för detta.

När du ser ett inkommande samtal på klockan ska du istället för grön lur trycka på de tre punkterna. Då kommer meny upp och där väljer du “Svara på Iphone”. Det här innebär att klockan svarar på samtalet och den som ringer kommer få höra en röst som säger “Vänta ett ögonblick” följt av korta tonstötar. De piper hela tiden medan samtalet är parkerat och när du hittar din Iphone och kan svara så kopplas samtalet upp. Det är nästan som att ha en egen växeltelefonist.

Du som är Plus-medlem på mobil.se kan läsa samlade tips. Då serveras du guide till nyheterna i IOS 15 för Iphone, de bästa nyheterna i Watch OS 8 för Apple Watch samt smarta tips för din Ipad med Ipad OS 15