Från 14 till 16

Dubbla uppgraderingar för Nest Hub-enheter

Det blev aldrig någon uppgradering till Fuchsia 15, men det är inget du behöver sakna.

Googles Nest Hub-enheter använder ett eget operativsystem som heter Fuchsia, där den senaste uppgraderingen var till Fuchsia 14 som släpptes i november. Nu meddelar utvecklarna att man håller på att rulla ut en ny uppgradering till Nest Hub-enheterna. Det handlar dock om en uppgradering till version 16, vilket innebär att man aldrig lanserade någon skarp version av Fuchsia 15. I praktiken är det dock ingen förlust då innehållet i version 15 har blivit en inbakad det av version 16, så att bägge versionerna släpps tillsammans. 

Uppgraderingen släpps till samtliga Google Nest Hub, Google Nest Hub Max och Google Nest Hub (2:nd gen). Primärt innehåller uppgraderingen/uppgraderingarna olika optimeringar och buggfixar, inte minst flera buggfixar för anslutningar via Bluetooth. Man har även lagt till stöd för Air Quality Sensor samt flera förbättringar som omfattar Matter och Thread. 

Som vanligt när det gäller uppgraderingar för Nest Hub-produkter är det inget du behöver bry dig om, de kommer att uppgradera sig själva.