Avslöjades på samma vis 2018

IOS-beta kan ha avslöjat att ”Iphone 11” presenteras den 10 september

Med tanke på att ett liknande avslöjande kom förra året, så skulle vi nog våga sätta pengar på att årets Iphone-modeller offentliggörs den 10 september.

Publicerad Uppdaterad

I augusti förra året dök en skärmdump upp i en betaversion av IOS 12 där man såg kalenderappen för IOS inställd på datumet den 12 september. Många tolkade det som en subtil indikation på att det också var datumet då Apple planerade att presentera sina nya Iphone-enheter (läs: Iphone XS, XS Max och XR), något som senare också visade sig stämma. När en liknande skärmdump nu dykt upp i en betaversion av IOS 13, så kan vi således inte tänka oss att den skulle påvisa någonting annat. Ja, det finns förstås en möjlighet att Apple vill trolla alla fullständigt, vilket förvisso vore roligt, men det känns som ett riktigt långskott.

Enligt den skärmdump som dykt upp den här gången så lär vi få se de nya Iphonemodellerna den 10 september, det vill säga två veckor in i den klassiska lanseringsmånaden och dessutom på en tisdag (precis som det brukar vara när Apple lanserar nya Iphone-enheter). Mot bakgrund av den saken kan vi sannolikt även dra slutsatsen att förbeställningarna på de nya Iphone-enheterna öppnar den 13 september och att de sedan släpps i en första våg fredagen den 20 september. Apple förväntas släppa tre Iphone-enheter i år, enligt samma uppställning som man erbjöd förra året. De största nyheterna ska stå att finna på kamerasidan, men enligt förhandsryktena så ska de nya telefonerna inte bjuda på några banbrytande innovationer i övrigt. 

Källa