Lättviktare

Mer rykten om Motorola Moto G8 Power Lite

Det har slunkit ut lite information då och då om den kommande lättviktsvarianten av Motorolas Moto G8 som får tilläggsnamnet Lite. Nu har det dykt upp ytterligare lite information.

Publicerad Uppdaterad

Det är inte den första informationen som läcker ut kring den kommande Motorola Moto G8 Power Lite. Enligt informationen som finns ska den börja säljas under april och priset ska ligga runt 190 euro, vilket motsvarar runt 2000 kronor. 

Men vad får man då för de pengarna? Vad det verkar ser det ut som en del är jämförbart med Moto G8 Power. Till exempel batteriet på 5000 mAh och kamerauppsättningen ska vara ungefär samma vilket betyder att det är en 16 megapixels huvudsensor, två 8 megapixels sensorer och en två megapixelssensor. För övrigt ser skärmen ut att vara något större, 6,5 tum (Moto G8 Power har 6,4), men istället med en lite lägre upplösning på 720 x 1600 pixlar (jämfört med 2300 x 1080).

En annan märkbar skillnad är att det är ett annat chipset. Moto G8 Power Lite verkar få ett Mediatek Helio P35, kombinerat med ett 4 GB RAM och 64 GB lagring. Vilket är en nedgradering från Moto G8 Power som har ett Snapdragon 665 istället. 

Men vi får se hur de läckta specifikationerna stämmer överrens med verkligheten när den lanseras troligen under nästa månad.   

Källa