Sverige

Uppdatering 2: Android 5.1.1 till Galaxy S6 och S6 Edge

Den senaste uppdateringen för Android har släppts till Samsung Galaxy S6 och S6 Edge i Sverige, först ut är Tre.

Publicerad Uppdaterad

UPPDATERAD: Samsung Galaxy S6 har nu blivit uppdaterad till Android 5.1.1 även till olåsta Galaxy S6 modeller. Bland nyheterna finns bland annat bokstavsordning för appar och stöd för RAW-format. RAW-bilder måste dock tas genom appar som stödjer det, och vissa appar menas ännu inte fungera med Galaxy S6. Rapporter har även kommit in om att uppdateringen har kommit till Telenors telefoner.

Den senaste uppdateringen för Android har rullat ut till Samsung Galaxy S6 och dess böjda syskon S6 Edge i Sverige. Uppdateringen har än så länge bara bekräftats ha kommit till telefoner från Tre. Mobil kontaktade Samsung för en kommentar och fick inga exakta datum, bara svaret att uppdateringen sker kontinuerligt.

Uppdateringen rapporterades om först av Swedroid, och förutom Tre så är det ingen annan operatör vars kunder fått en uppdatering. Samsungs egna hemsida har inte uppdaterat sin lista över uppdaterade telefoner så än så länge ser det dystert ut även för de som bär på en olåst telefon. Någon rapport om uppdaterade olåsta telefoner på annat håll har inte heller synts till.

Vill ni se vad som kommer med den nya uppdateringen kan ni klicka här.