1
1
https://www.mobil.se/tips-tricks/rita-snyggare-samsungs-galleri-app-hjalper-dig-med-formerna
573194
Tips & Tricks
falskt
Som ett proffs

Rita snyggare – Samsungs galleri-app hjälper dig med formerna

På fri hand kan det vara svårt, särskilt på en mobilskärm med fingret, att rita fint. Samsungs galleri-app kan hjälpa dig.

17: Rita snyggare former i bildredigeraren

I Galleri-appen kan du redigera bilder och till och med rita på dem. Men att rita snygga former på fri hand på en mobilskärm är inte lätt. Ofta ser det bara fult ut. Här är Samsungs nya funktion riktigt användbar. Om du till exempel ritar en triangel, ett hjärta eller en fyrkant och när du ritat klart i stället för att lyfta fingret från skärmen håller kvar det stilla så kommer redigeraren göra om det till en snygg korrekt geometrisk form. Prova att ta en skärmdump i Google Maps och rita en pil till en plats!


Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här i november när Samsung släppte One UI 5 baserat på Android 13.