Nystöpta Mybeat

Operatören utmanar jättarna: Ska ta kunder som sitter fast i dyra, föråldrade avtal

Målet för Mybeat är att fördubbla antalet kunder under året som kommer och de ska göra det med erbjudande om fri surf för i startskedet 149 kronor per månad.

Publicerad Uppdaterad

Med en ny ledning, ny strategi och ny organisation på plats ska operatören Mybeat storsatsa. För kunder märks det här genom att operatören presenterar nya abonnemangserbjudanden. 

Nya kunder som byter till Mybeat och flyttar med sitt telefonnummer får abonnemang med fri surf för 149 kronor de första tre månaderna och kan sedan välja att antingen nedgradera eller fortsätta abonnemanget till ordinarie månadspris. 

Mybeat erbjuder framförallt tre olika abonnemang. De har stöd för 5G och med 15 GB data i månaden med hastigheter upp till 100 mbit/s betalar du 199 kronor i månadsavgift. Fri surf finns i två versioner, ett abonnemang för 399 kronor per månad med hastighet upp till 100 mbit/s och ett dyrare fri surf för 419 kronor, då med hastigheter upp till 300 mbit/s.

Tidigare har Mybeat företrädesvis fokuserat på en lite äldre målgrupp och prioriterat att ha kundtjänst som är tillgänglig via telefon. I det förändringsarbete man nu genomför poängteras att även befintliga kunder ska prioriteras med erbjudanden och kundtjänsten via telefon finns kvar.

Mybeat har särskilda senior-abonnemang med data från 1-10 GB då utan 5G-stöd och med pris på mellan 99 och 159 kronor per månad. Operatören har även abonnemang där Viaplay Film & Serier inkluderas i månadsavgiften som då stannar på mellan 199 och 399 kronor.

Mybeat har inget eget mobilnät utan hyr in sig hos Telenor och använder därmed det nät Telenor och Tele2 driver gemensamt.