.

Senaste testet

 • Efter påtryckningarna mot AT&T

  Enligt obekräftade uppgifter till Bloomberg News ska nu även amerikanska mobiloperatören Verizon ha valt att dra sig ur en planerad försäljning av kinesiska Huaweis flaggskeppsmobil Mate 10 Pro i USA. Därmed följer man konkurrenten AT&T, som ska ha dragit sig ur det hela efter påtryckningar från den amerikanska regeringen.

  30 jan 2018 - 15:15
 • Får vänta till efter Mobile World-mässan

  Huawei var tidiga med att släppa en mobil med dubbla kameror på baksidan och nu ser den kinesiska tillverkaren ut att ta nästa steg.

  29 jan 2018 - 15:02
 • Nya generationen smartphones

  Stor skärm men trots det i smidigt format. Den nya generationens toppmobiler kan tack vare tunna kanter och mer skärm på framsidan ta nästa steg i smartphonerevolutionen.

  26 jan 2018 - 10:31

.

Senaste apparna

 • Ska ha ändrat sig i sista stund

  Den amerikanska teleoperatören AT&T har enligt uppgifter till Wall Street Journal dragit sig ur ett sedan tidigare planerat samarbete med kinesiska Huawei. Samarbetet skulle ha offentliggjorts i samband med CES-mässan i Las Vegas den här veckan, men AT&T ska ha valt att hoppa av i sista stund.

  9 jan 2018 - 09:32
 • Jätten ändrar inställning

  Huaweis vd Ren Zhengfei har vid ett internt möte gjort klart att företagets strategi för att sälja fler smartphone-enheter framöver är en satsning på lågbudgetmarknaden. Det hela är aningen förvånande, med tanke på att Huawei så sent som i somras aviserade att man tänkte lämna lågbudgetmarknaden.

  8 jan 2018 - 10:55
 • Smartare smartphones

  Från forskningsfront, science fiction och domedagsprofetior till en mobil nära dig. Förväntningarna på AI har aldrig varit större och det mesta som lanseras, oavsett om det handlar om nya prylar, appar eller tjänster, gör anspråk på att använda tekniken. Vi tittar närmare på vad som döljer sig bakom hajpen och skillnaderna mellan AI och ”vanlig” beräkningskraft.

  1 jan 2018 - 06:23

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!