Inte Pro, men större

Bildläcka visar Pixel Watch 3 XL

Google kommer att visa upp två olika Pixel-klockor i höst enligt ny läcka.

Det har under en längre tid ryktats om att Google kommer att släppa fler än en modell av sin smartklocka Pixel Watch 3 till hösten. Nu går publikationen Android Headlines ut med vad som sägs vara bilder och en del specifikationer på vad som sägs vara modellen Google Pixel Watch 3 XL. Att man har valt XL och inte Pro uppges bero på att den vanliga Pixel Watch 3 och XL-modellen förväntas bli näst intill identiska.

Designen kommer att bli identisk, men den större modellen förväntas ha en större skärm och möjligen ett större batteri, men inga andra specifikationer skiljer sig från standardmodellen. Det kan jämföras med Pixel-mobilerna där standardmodellen och pro-modellen har distinkta hårdvaruskillnader och funktioner.

Pixel Watch 3 XL sägs bli tjockare, 13,89 millimeter, med en 1,45-tums skärm och ett större bandfästningssystem. De kompletta dimensionerna blir 45 x 45 x 13,89 millimeter. De större infästningarna för armbandet skulle också innebära att det kommer att bli olika armband för standardmodellen och XL-modellen. 

De nya Pixel Watch 3 förväntas presenteras samtidigt med Pixel 9-mobilerna någon gång i höst.