Tips

Problem med Mobilt Bank ID – så kan du testa att det fungerar

Om du har något problem med ditt Bank ID, eller bara vill kanske testa att ditt nya fungerar finns det ett enkelt sätt att göra det.

Bank ID är en tjänst som man kanske vill prova utan att för den skull faktiskt logga in eller signera något på riktigt. Just därför har Bank ID själva en tjänst där du kan göra det. 

Du hittar den på adressen https://test.bankid.com/ och där kan du prova att ditt Mobila Bank ID i appen fungerar som det ska. Det kan vara bra för att se om det är tjänsten du loggar in på eller ditt Bank ID som är orsaken till eventuella problem.

Om du skulle upptäcka några problem med ditt Bank ID får du på testsajten ovan även möjlighet att se vad som är fel och hjälp att rätta till det. 

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips till Mobilt Bank ID.